ســـال نـــو مــبـــارک - عیدی خودتونو از بنده بگیرید
4 مشترك
صفحه 1 از 1
ســـال نـــو مــبـــارک - عیدی خودتونو از بنده بگیرید
سلام دوستان
اولا بخاطر غیبتم در انجمن پوزش میخوام امیدوارم به بزرگیتون منو ببخشید.
بعد اینکه سال نو شما مبارک امیدوارم سالی پر از موفقیت در تمامی ه عرصهای زندگیتون مخصوصا موسیقی داشته باشد.
مثل سال های پیش برای شما دوستان عیدی میزارم .عیدی امسال هم یه سور اف ال Fl Project نمیگم کدوم آهنگه تا خودتون دانلودش کنید و لذت ببرید .
عیدی خودتونو از اینجا بگیریـــد .
اولا بخاطر غیبتم در انجمن پوزش میخوام امیدوارم به بزرگیتون منو ببخشید.
بعد اینکه سال نو شما مبارک امیدوارم سالی پر از موفقیت در تمامی ه عرصهای زندگیتون مخصوصا موسیقی داشته باشد.
مثل سال های پیش برای شما دوستان عیدی میزارم .عیدی امسال هم یه سور اف ال Fl Project نمیگم کدوم آهنگه تا خودتون دانلودش کنید و لذت ببرید .
عیدی خودتونو از اینجا بگیریـــد .
رد: ســـال نـــو مــبـــارک - عیدی خودتونو از بنده بگیرید
مرسي علي
از عيدي كه به بچه دادي ممنون...
اما (جهت يادآوري به همه مي گم) - (نظر شخصي،نه صد در صد تخصصي ) بهتر بود در Step Secuencer از يك درام مانند FPC استفاده مي كردي تا شلوغ نشه
پر شدن Step Secuencer باعث تضعيف فعاليت رم و فشار بر CPU نيز ميشه .
از عيدي كه به بچه دادي ممنون...
اما (جهت يادآوري به همه مي گم) - (نظر شخصي،نه صد در صد تخصصي ) بهتر بود در Step Secuencer از يك درام مانند FPC استفاده مي كردي تا شلوغ نشه
پر شدن Step Secuencer باعث تضعيف فعاليت رم و فشار بر CPU نيز ميشه .
عيد همتون مبارك .....
آقا علي عيديتونو منم دانلود كردم واقعا قشنگ بود بازم ازين كارا بكن......
مرسي
آقا علي عيديتونو منم دانلود كردم واقعا قشنگ بود بازم ازين كارا بكن......
مرسي
super nova- تعداد پستها : 24
[[[[ اما (جهت يادآوري به همه مي گم) - (نظر شخصي،نه صد در صد تخصصي ) بهتر بود در Step Secuencer از يك درام مانند FPC استفاده مي كردي تا شلوغ نشه
پر شدن Step Secuencer باعث تضعيف فعاليت رم و فشار بر CPU نيز ميشه .]]]]]]
باید به عرض برسونم که انتقاد های شما به روی چشم ما ولی آهنگ رو من سالهای پیش تنظیم کردم .حدودا" 3 سال پیش اگه نقصی داشت به حساب بی تجربگی اون زمان.دمه همتون گرم
پر شدن Step Secuencer باعث تضعيف فعاليت رم و فشار بر CPU نيز ميشه .]]]]]]
باید به عرض برسونم که انتقاد های شما به روی چشم ما ولی آهنگ رو من سالهای پیش تنظیم کردم .حدودا" 3 سال پیش اگه نقصی داشت به حساب بی تجربگی اون زمان.دمه همتون گرم
صفحه 1 از 1