یه پیشنهاد ویژه
4 مشترك
صفحه 1 از 1
یه پیشنهاد ویژه
سلام به همگی بروبچز دیجیتالی!
امروز داشتم یه سیخی به اف ال می دادم که یه دفه یه فکری زد به سرم!
به نظر شما چطوره که همه ی بروبچ دیجیتال میوزیک با هم جمع بشیم و یه آهنگ دسته جمعی بخونیم؟ یه آنگ باحال که موضوعش می تونه هر چیزی باشه مثل ایران !
اینجوری واسه فروم هم تبلیغ می شه.
این فقط یه نظره ! لطفا همه نظرات خودتونو بگید !
امروز داشتم یه سیخی به اف ال می دادم که یه دفه یه فکری زد به سرم!
به نظر شما چطوره که همه ی بروبچ دیجیتال میوزیک با هم جمع بشیم و یه آهنگ دسته جمعی بخونیم؟ یه آنگ باحال که موضوعش می تونه هر چیزی باشه مثل ایران !
اینجوری واسه فروم هم تبلیغ می شه.
این فقط یه نظره ! لطفا همه نظرات خودتونو بگید !
رد: یه پیشنهاد ویژه
ba nazaretun movafegam to ahangesh o tanzim mitunam komaketun konam
age english neveshtam systemem farsi nadare felan. sorry
age english neveshtam systemem farsi nadare felan. sorry
Saber_nadimy- تعداد پستها : 19
آدرس پستي : Saber_ndm@yahoo.com
ادامه
خوبه بقیه دوستان هم مخالفت یا موافقت (و زمینه ی همکاری) خودشونو اعلام کنن. ما به صدای همه ی اعضا احتیاج داریم.
dustan man to ahang mitunam o tanzimo mixo..mitunam komaketun konam ama to khondan nemitunam gol bedam vali age bekhain ahang o tanzim gardane man
age bekhain ahango misazam sheroo midam khodetun benvisin
injuri rahat taram
behem khabar bedin
injuri rahat taram
behem khabar bedin
Saber_nadimy نوشته است:dustan man to ahang mitunam o tanzimo mixo..mitunam komaketun konam ama to khondan nemitunam gol bedam vali age bekhain ahang o tanzim gardane man
injuri rahat taram
behem khabar bedin
دوست عزیز لطفا فارسی تایپ کنید.
شما چندتا از کاراتونو معرفی می کنید؟!
فک کنم کسی نیست!!!!!!!!!!!
اعلام آمادگی
دنیای نت خیلی خوبه . چون فاصله ها رو کم می کنه . اما به شرطی که وقتی همدیگه رو پیدا کردیم سعی کنیم کنار هم باشیم
سلام . من با کمال میل از این پروژه حمایت مالی می کنم . البته به شرطی که بتونم اون رو به عنوان یه کار فوق العاده توی آلبومم استفاده کنم .البته من موزیک رو تازه شروع کردم و توی آهنگسازی مبتدی هستم . بهتره بگم دانش آموزم .
ولی به هر حال دوتا لینک از کارامو براتون می ذارم . گوش بدین . اگه کسی دوست داشت با من همکاری کنه می تونه منو توی این آدرس پیدا کنه :
البته دوتا موضوع هست
من کارای دیگه ای هم ساختم که بخاطر اینکه دادمشون کسی برام تنظیم و میکس نهاییش رو انجام داده و قراره بره توی آلبوم نمی تونم اینجا بذارمشون.
آهنگ اول یه کاره که دو سه روز بیشتر روش کار نکردم . برای حضرت علی اصغره . نه تنظیم درست و حسابی روش شده و نه میکس و مستر . این کار رو فقط گذاشتم که با جنس صدام آشنا بشین . ضمن اینکه با یه میکروفن ابتدایی ( c-1 ) خونده شده واسه همین صدا رسا و واضح نیست .
--------------------------
http://www.4shared.com/file/182398317/4ced9c44/asghar_v4_.html
کار دوم یه کار دوقلو هست ( این اسم رو خودم روش گذاشتم و این اسم بر می گرده به ایده ای که توشه ) البته این کار هم فقط 3 روز کار برده یعنی کمتر از 10-12 ساعت . پس خیلی جای کار داره . باید میکس و مستر بشه و.... و البته این کار وقتی شکل گرفت که من داشتم با اف ال تمرین می کردم . همینطوری ساختم و جلو رفتم تا این شد .
-------------------------
http://www.4shared.com/file/178968112/619845f0/exersice_num1_v13_.html
------------------------
و یه چیز دیگه ، هر گونه ایده و ابتکار توی تنظیم و ریمیکس و آهنگسازی رو با کمال میل خواهانم...
حتما بهم سر بزنید .
دنیای نت خیلی خوبه . چون فاصله ها رو کم می کنه . اما به شرطی که وقتی همدیگه رو پیدا کردیم سعی کنیم کنار هم باشیم
سلام . من با کمال میل از این پروژه حمایت مالی می کنم . البته به شرطی که بتونم اون رو به عنوان یه کار فوق العاده توی آلبومم استفاده کنم .البته من موزیک رو تازه شروع کردم و توی آهنگسازی مبتدی هستم . بهتره بگم دانش آموزم .
ولی به هر حال دوتا لینک از کارامو براتون می ذارم . گوش بدین . اگه کسی دوست داشت با من همکاری کنه می تونه منو توی این آدرس پیدا کنه :
البته دوتا موضوع هست
من کارای دیگه ای هم ساختم که بخاطر اینکه دادمشون کسی برام تنظیم و میکس نهاییش رو انجام داده و قراره بره توی آلبوم نمی تونم اینجا بذارمشون.
آهنگ اول یه کاره که دو سه روز بیشتر روش کار نکردم . برای حضرت علی اصغره . نه تنظیم درست و حسابی روش شده و نه میکس و مستر . این کار رو فقط گذاشتم که با جنس صدام آشنا بشین . ضمن اینکه با یه میکروفن ابتدایی ( c-1 ) خونده شده واسه همین صدا رسا و واضح نیست .
http://www.4shared.com/file/182398317/4ced9c44/asghar_v4_.html
کار دوم یه کار دوقلو هست ( این اسم رو خودم روش گذاشتم و این اسم بر می گرده به ایده ای که توشه ) البته این کار هم فقط 3 روز کار برده یعنی کمتر از 10-12 ساعت . پس خیلی جای کار داره . باید میکس و مستر بشه و.... و البته این کار وقتی شکل گرفت که من داشتم با اف ال تمرین می کردم . همینطوری ساختم و جلو رفتم تا این شد .
-------------------------
http://www.4shared.com/file/178968112/619845f0/exersice_num1_v13_.html
------------------------
و یه چیز دیگه ، هر گونه ایده و ابتکار توی تنظیم و ریمیکس و آهنگسازی رو با کمال میل خواهانم...
حتما بهم سر بزنید .
usider- تعداد پستها : 1
ااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اوکی دوست عزیز ما هستیم خودشم تو هر سبک که دلت بخواد!
اینو گوش کن بعد
http://www.4shared.com/file/181471952/bba9f3d7/Black_eyes_arrange_Saber_nadim.html
email: Saber_ndm@yahoo.com
منتظرت میمونم.
اینو گوش کن بعد
http://www.4shared.com/file/181471952/bba9f3d7/Black_eyes_arrange_Saber_nadim.html
email: Saber_ndm@yahoo.com
منتظرت میمونم.
Ok !
خوبه فعلا می تونیم شروع کنیم شاید بقیه بچه ها هم برسن !
حالا از موزیک شروع کنیم یا ووکال ؟ اگه کسی ایده ای تکستی موزیک خاصی داره رو کنه...
حالا از موزیک شروع کنیم یا ووکال ؟ اگه کسی ایده ای تکستی موزیک خاصی داره رو کنه...
مواضيع مماثلة
» دانلود نرم افزارها ، VST و VSTIها + پلاگين هاي قابل استفاده در FL
» اطلاعيه بسيار مهم براي تمامي كاربران فروم(حتما بخوانيد)
» اطلاعيه بسيار مهم براي تمامي كاربران فروم(حتما بخوانيد)
صفحه 1 از 1