## ریتـــــــــم##
+2
Ali Sadat
sibzamini
6 مشترك
صفحه 1 از 1
ریتم 6 8
با سلام من تازه وارد انجمن شدم.
من یکی رو می شناختم که تو مسابقه اهگسازی کامپیوتری 8 شده بود.ازش چند تا سوال پرسیدم که چه توری میشه با FL
یه ریتم 6/8 ساخت.که گفت با استفاده از صداهای fpc می تونی این کارو بکنی گفت اول یه snare بعد چند تا hat که درست یادم نیست چی گفت. می خواستم بدونم می شه وا سه هر ریتم یه قانون درست کرد مثلا 2 hat با یه crash ... خلا سه
اینجوری.اگه می شه همچین قانونی نوشت قانونش واسه ریتم 6/8 چیه.
من یکی رو می شناختم که تو مسابقه اهگسازی کامپیوتری 8 شده بود.ازش چند تا سوال پرسیدم که چه توری میشه با FL
یه ریتم 6/8 ساخت.که گفت با استفاده از صداهای fpc می تونی این کارو بکنی گفت اول یه snare بعد چند تا hat که درست یادم نیست چی گفت. می خواستم بدونم می شه وا سه هر ریتم یه قانون درست کرد مثلا 2 hat با یه crash ... خلا سه
اینجوری.اگه می شه همچین قانونی نوشت قانونش واسه ریتم 6/8 چیه.
sibzamini- تعداد پستها : 1
ریتم 8/ 6
سلام و درود
تو این نوع ریتم که ریتم شرقی یا عربی معروف باید نغییر میزان ها رو تو اف ال تغییر بدی یا بصورت دستی ابن کارو انجام بدی
مثلا در ریتم 4/4 به این صورته
یا مثل تصاویر زیر
ولی در ریتم 6/8 میزان hit Hat صورت شکل زیر تغییر میکنه.شا باید در قسمت Quantize / Step 1/2 رو انتخاب کنید [ مانند شکل C]
حالا به همین میزان بقیه ساز ها رو بزارید.
به تصویر زیر توجه کنید و میزان ها
فایل FLP ریتم 6/8 رو دانلود کنید
لینک 1 6/8
لینک 2 6/8
تو این نوع ریتم که ریتم شرقی یا عربی معروف باید نغییر میزان ها رو تو اف ال تغییر بدی یا بصورت دستی ابن کارو انجام بدی
مثلا در ریتم 4/4 به این صورته
Kick : 1000100010001
Snare :0010001000100100010
Snare :0010001000100100010
یا مثل تصاویر زیر
ولی در ریتم 6/8 میزان hit Hat صورت شکل زیر تغییر میکنه.شا باید در قسمت Quantize / Step 1/2 رو انتخاب کنید [ مانند شکل C]
حالا به همین میزان بقیه ساز ها رو بزارید.
به تصویر زیر توجه کنید و میزان ها
فایل FLP ریتم 6/8 رو دانلود کنید
لینک 1 6/8
لینک 2 6/8
## ریتـــــــــم##
خب اینم تاپیک ریتم.فقط خواهشاً دانلود می کنید نظر بدید.شما هم ریتم بزارید.
(لینک مستقیم) http://jdanlod.persiangig.com/FLStudio/Rythem1.rar
(لینک مستقیم) http://jdanlod.persiangig.com/FLStudio/Rythem2.rar
فرمت این ریتمها ogg میباشد.
(لینک مستقیم) http://jdanlod.persiangig.com/FLStudio/Rythem1.rar
(لینک مستقیم) http://jdanlod.persiangig.com/FLStudio/Rythem2.rar
فرمت این ریتمها ogg میباشد.
نظر در مورد ریتم هایی که ساختی
سلام
در مورد ریتم شماره یک .خیلی ساده وبیسار زیبا بود و میتونید تو کارهاتون ازش استفاده کنید که ریتم بسیار زیباییه.
البته وقتی من سورس زو باز کردم اثری از متعلقات ریتم نبود و فقط یک kick دیدم و جای خالیه یه سمپل.
اگر خودتون ساختید و یک ریتم آماده اید نبود(سمپل) باریکلا گل کاشتید.
در مورد ریتم شماره 2 باید یگم نیاز به کار کردن بیشتره.مثلا" صدای بیس خیلی ضعیف به گوش میرسه یا Clap ها یا Snare دارای از صدای Kick خیلی
پائین تره.نیاز به کار بیشتر داره.
دوستان عزیز یه کاره این دوستمون گوش و نظر بدید ! مرسی
در مورد ریتم شماره یک .خیلی ساده وبیسار زیبا بود و میتونید تو کارهاتون ازش استفاده کنید که ریتم بسیار زیباییه.
البته وقتی من سورس زو باز کردم اثری از متعلقات ریتم نبود و فقط یک kick دیدم و جای خالیه یه سمپل.
اگر خودتون ساختید و یک ریتم آماده اید نبود(سمپل) باریکلا گل کاشتید.
در مورد ریتم شماره 2 باید یگم نیاز به کار کردن بیشتره.مثلا" صدای بیس خیلی ضعیف به گوش میرسه یا Clap ها یا Snare دارای از صدای Kick خیلی
پائین تره.نیاز به کار بیشتر داره.
دوستان عزیز یه کاره این دوستمون گوش و نظر بدید ! مرسی
ممنون
نه علی آقا من اینارو نساختم. اولیه بیتی هست که سعید آسایش تو آهنگاش استفاده میکنه.دومی هم بهتره که FLP بزارم چون بیشتر جنبه آموزشی داره.ممنون از نظرت علی آقای گل.
سعی نمیکنم ریتم هایی که خودم ساختم بزارم چون در اینصورت این تاپیک شخصی میشه. میخوام از هرجا ریتم که گیر میارم بزارم تا بچه ها تو آهنگاشون به صورت سمپل استفاده کنند
سعی نمیکنم ریتم هایی که خودم ساختم بزارم چون در اینصورت این تاپیک شخصی میشه. میخوام از هرجا ریتم که گیر میارم بزارم تا بچه ها تو آهنگاشون به صورت سمپل استفاده کنند
دانلود سمپل های ایرانی ، بندری ، عربی ، افغانی ، بابا کرم ، بشکن ، ضربی
سلام خدمت دوستان گل.
پس سالها کندو کاو تو اینترنت بلاخره این سمپل ها که ماله کیبورد هستش رو گیر آوردم.
که می تونید تو اف ال اونا رو لوپ کنید و استفاده کنید.
کمتر حرف میزنم و اینا رو میزارم واسه دانلود.
.
.
k دانلود سمپل ها با حجم ۱۶۴۴
Pass:ardalan-xenon
.
موفق باشید
بدروود...
پس سالها کندو کاو تو اینترنت بلاخره این سمپل ها که ماله کیبورد هستش رو گیر آوردم.
کمتر حرف میزنم و اینا رو میزارم واسه دانلود.
.
.
k دانلود سمپل ها با حجم ۱۶۴۴
Pass:ardalan-xenon
.
موفق باشید
بدروود...
اين مطلب آخرين بار توسط Ardalan-Xenon در الأحد يناير 11, 2009 9:11 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Ardalan-Xenon- تعداد پستها : 25
یه ریتم 4 /3 یـــا 8 /6 با حال | لذت ببریــد|
سلام
همونطور که قول داده بودم یه سورس اف ال که فقط ریتم و آکورده.البته ریتم 4/3 میشه گفت 8/6 هم هست.
قبلش یه توضیح بدم که فقط نیاز به یه VST داره به نام Takim.dll داره .با عرض پوزش موفق به آپلود فایل نشدم ولی اگه تو اینترنت جستجو کنید
حتما میتونید پیدا کنید.چون مجانییه.
در ضمن با اف ال 8 باز میشه. Fl STUDIO 8
دانلود ریتم
همونطور که قول داده بودم یه سورس اف ال که فقط ریتم و آکورده.البته ریتم 4/3 میشه گفت 8/6 هم هست.
قبلش یه توضیح بدم که فقط نیاز به یه VST داره به نام Takim.dll داره .با عرض پوزش موفق به آپلود فایل نشدم ولی اگه تو اینترنت جستجو کنید
حتما میتونید پیدا کنید.چون مجانییه.
در ضمن با اف ال 8 باز میشه. Fl STUDIO 8
دانلود ریتم
رد: ## ریتـــــــــم##
پسورد این فایل رو میزاشتی هم بد نبود .Ardalan-Xenon نوشته است:
بدروود...
رد: ## ریتـــــــــم##
اٍ اٍ اٍ ....
تو رو خدا ببخشید.
شرمنده یادم رفت پسو بزارم.
pass:ardalan-xenon
خیلی خیلی ببخشید.
شرمنده.
.
.
موفق باشید.
بدروووود......
تو رو خدا ببخشید.
شرمنده یادم رفت پسو بزارم.
pass:ardalan-xenon
خیلی خیلی ببخشید.
شرمنده.
.
.
موفق باشید.
بدروووود......
Ardalan-Xenon- تعداد پستها : 25
آموزش ساخت ریتم
دوستان خواهشن اگه آموزش ساخت ریتم دارن بزارن تا آدماییی مثل من مث هندا تو گل هندل نزنن
اگه دارید دریغ نکنید.
(آموزش Fl رو هم داشتید بزارید)
اگه دارید دریغ نکنید.
(آموزش Fl رو هم داشتید بزارید)
FL-Studio- تعداد پستها : 12
صفحه 1 از 1