چطور در صفحه كليد اهنگ بزنيم و در flذخيره شود...
3 مشترك
صفحه 1 از 1
چطور در صفحه كليد اهنگ بزنيم و در flذخيره شود...
سلام..
خواهش مي كنم كمك كنيد...
چطوري اهنگي كه با صفحه كليد مي زنم رو تو پيانو رول ثبت كنم.....ممنون ميشم...
خواهش مي كنم كمك كنيد...
چطوري اهنگي كه با صفحه كليد مي زنم رو تو پيانو رول ثبت كنم.....ممنون ميشم...
اكش- تعداد پستها : 3
Record !
سلام دوستان
1_ در Fl 8 در قسمت بالای برنامه یه چیزی مثل عکس زیر می بینی که باید روی گزینه رکورد ( در شکل با رنگ قرمز دورش نشون داده شده) کلیک کنی.
2_ بعد یه کادری باز می شه که مربوط به تنظیمات ضبط صدا هستش که پیشنهاد می کنم اون کادر رو قطعش کنی ( البته می تونی تنظیمات صدا رو عوض کنی،من ساده ترین حالتش رو گفتم)
3_حالا همون دکمه رکورد به رنگ قرمز در اومده
4_ باید آماده ضبط صدا بشی و هر وقت که روی دکمه Play کلیک کنی یا کلید Space رو از صفحه کلید بزنی، چهار تا تیک میزنه و بعد شروع می کنه به ضبط کردن صدایی که داری با Piano Roll و یا هرچیز دیگه ای میزنی!
5_ بعد از نواختن آهنگ باید دکمه Stop یا همون Space از صفحه کلید رو بزنی تا بایسته.
6_ برای خارج شدن از حالت رکورد باید رو دکمه Record ( همون که تو شکل نشون داده شده) کلیک کنی...
امیدوارم فهمیده باشی ( هرچند خودم نفهمیدم چی نوشتم! )
از این ساده تر نتونستم بگم دوستان دیگه اگه امکانش هست اشکالات منو تصحیح کنن...
جناب اکش این کار خیلی آسونه فقط باید آهنگی که می زنی رو ضبط کنی:چطوري اهنگي كه با صفحه كليد مي زنم رو تو پيانو رول ثبت كنم.....ممنون ميشم...
1_ در Fl 8 در قسمت بالای برنامه یه چیزی مثل عکس زیر می بینی که باید روی گزینه رکورد ( در شکل با رنگ قرمز دورش نشون داده شده) کلیک کنی.
2_ بعد یه کادری باز می شه که مربوط به تنظیمات ضبط صدا هستش که پیشنهاد می کنم اون کادر رو قطعش کنی ( البته می تونی تنظیمات صدا رو عوض کنی،من ساده ترین حالتش رو گفتم)
3_حالا همون دکمه رکورد به رنگ قرمز در اومده
4_ باید آماده ضبط صدا بشی و هر وقت که روی دکمه Play کلیک کنی یا کلید Space رو از صفحه کلید بزنی، چهار تا تیک میزنه و بعد شروع می کنه به ضبط کردن صدایی که داری با Piano Roll و یا هرچیز دیگه ای میزنی!
5_ بعد از نواختن آهنگ باید دکمه Stop یا همون Space از صفحه کلید رو بزنی تا بایسته.
6_ برای خارج شدن از حالت رکورد باید رو دکمه Record ( همون که تو شکل نشون داده شده) کلیک کنی...
امیدوارم فهمیده باشی ( هرچند خودم نفهمیدم چی نوشتم! )
از این ساده تر نتونستم بگم دوستان دیگه اگه امکانش هست اشکالات منو تصحیح کنن...
صفحه 1 از 1