توضیح کامل از mix masterکردن آهنگها
4 مشترك
صفحه 1 از 1
توضیح کامل از mix masterکردن آهنگها
سلام دوستان
چطوری آهنگی رو که سا ختیم mix کنیم تا از هر لحاظ آماده برای خوندن باشه
آیا از نمونهایی که در برنامه هست بطور سلیقه ای بر روی سازها استفاده میکنیم یا قانون خاصی داره؟
و یا کم یا زیاد بودن صداشون
اگر توضیح کاملی بدید ممنون میشم
در ضمن چرا تاپیک vst رو برداشتید من دنبال vst هستم که صداهای ضربی رو داشته باشه
لازمه بگم که takim کارم رو را ننداخت و darbuka هم نصب نشد چند فایل کم داشت( محمد جان دادا)
دمتون گرم به خدا میسپارمتون
چطوری آهنگی رو که سا ختیم mix کنیم تا از هر لحاظ آماده برای خوندن باشه
آیا از نمونهایی که در برنامه هست بطور سلیقه ای بر روی سازها استفاده میکنیم یا قانون خاصی داره؟
و یا کم یا زیاد بودن صداشون
اگر توضیح کاملی بدید ممنون میشم
در ضمن چرا تاپیک vst رو برداشتید من دنبال vst هستم که صداهای ضربی رو داشته باشه
لازمه بگم که takim کارم رو را ننداخت و darbuka هم نصب نشد چند فایل کم داشت( محمد جان دادا)
دمتون گرم به خدا میسپارمتون
kaveh- تعداد پستها : 23
رد: توضیح کامل از mix masterکردن آهنگها
در مورد میکس یه قانونی وجود داره که میگه ببینید دلتون چی میخواد.میکس یه کار سلیقه ای ه.
البته یه سری قوانینی حتما" داره .میکس و مستریگ به نیاز علم و مهارت زیادی داره.
چند تا کار هست که قبل از میکس باید تو نظرتون باشه.
1- میتونید با آزمون و خطا کار کنید:یعنی بر فرض با کم و زیاد کردن ولوم صدا یا بالا و پایین کردن فیدر های اکولایزر و...
2- با استفاده از روش مقایسه ای : یعنی در حال میکس کردن یه مار و گوش بدید و با کار خودتون مقایسه کنین.فک کنم جواب بده.
3- میتونید از کانال مستر میکسر آهنگ های پیش ساخته Fl استفاده کنید.یا حتی از کانال ساز ها .
حتما" کار رو مستر کنید : که خیلی تاثیر داره.
آخر کا به کل آهنگ که همون کانال مستر یاشه یه Reverb بسیار کم بدید .بسیار کم در حدی که اصلا پیچش صدا نداشته باشه یا
به قول معروف تو حمومی نباشه.این کار از تو گوش زدگی جلوگیری میکنه.این کار بیشتر تو مستر کردن وکال با کل آهنگ کاربرد داره.
میکس های حرفه ای بیشتر گوش بدید.کارهای بهروز صفاریان رو پیشنهاد میکنم.
موفق باشید.
البته یه سری قوانینی حتما" داره .میکس و مستریگ به نیاز علم و مهارت زیادی داره.
چند تا کار هست که قبل از میکس باید تو نظرتون باشه.
1- میتونید با آزمون و خطا کار کنید:یعنی بر فرض با کم و زیاد کردن ولوم صدا یا بالا و پایین کردن فیدر های اکولایزر و...
2- با استفاده از روش مقایسه ای : یعنی در حال میکس کردن یه مار و گوش بدید و با کار خودتون مقایسه کنین.فک کنم جواب بده.
3- میتونید از کانال مستر میکسر آهنگ های پیش ساخته Fl استفاده کنید.یا حتی از کانال ساز ها .
حتما" کار رو مستر کنید : که خیلی تاثیر داره.
آخر کا به کل آهنگ که همون کانال مستر یاشه یه Reverb بسیار کم بدید .بسیار کم در حدی که اصلا پیچش صدا نداشته باشه یا
به قول معروف تو حمومی نباشه.این کار از تو گوش زدگی جلوگیری میکنه.این کار بیشتر تو مستر کردن وکال با کل آهنگ کاربرد داره.
میکس های حرفه ای بیشتر گوش بدید.کارهای بهروز صفاریان رو پیشنهاد میکنم.
موفق باشید.
سلام
دوستان mix بیخیال یه vst معرفی کنید یا لینکشو بدید که ریتمهای قشنگ بشه بسازی باهاش
دایره. دف.تمبا و از این قبیل
محمد جان دادا التماس دعا
دایره. دف.تمبا و از این قبیل
محمد جان دادا التماس دعا
kaveh- تعداد پستها : 23
صفحه 1 از 1