آموزش حرفه ای بدید
3 مشترك
صفحه 1 از 1
آموزش حرفه ای بدید
سلام آقا علی - پس چی شد چرا هیچ نوع آموزشی نمیگین یا نمیذارین پس این انجمن برای چیه؟؟ آقای علی من اون سه فصل اول آموزش اف ال رو خوندم لطفا آموزش های حرفه ای تری برای دانلود بزارین و با اون آموزش های ابتدایی نمیشه آهنگ ساخت ممنون و منتظرم.....
sam- تعداد پستها : 4
آموزش حرفه ای
سلام
من این فروم راه انداختم که شما دوستان سوال هاتونو بپرسید و جواب بگیرید.
اگه من آموزشی آماده داشته باشم حتما میزارم برا دانلود شما تا بیشتر یاد بگیرید
مشکل اینجاست که چ آماده چیزی ندارم.
هر چی سوال دارید بپرسید نترسید
من این فروم راه انداختم که شما دوستان سوال هاتونو بپرسید و جواب بگیرید.
اگه من آموزشی آماده داشته باشم حتما میزارم برا دانلود شما تا بیشتر یاد بگیرید
مشکل اینجاست که چ آماده چیزی ندارم.
هر چی سوال دارید بپرسید نترسید
سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام آقا علی ببخشین ولی اگه آموزش قدم به قدم بود بهتر بود ولی باشه دو تا از سوال های مهم من اینه که اول اینکه وقتی توی اف ال روی کانال 1 یه ریتم رو میسازیم چه طور ادامه ریتم یا همون اهنگ رو پشت سر هم پخش کنیم در واقع وقتی روی کانال 2 هم ریتم میسازیم و پلی یا استارت رو میزنیم همه اهنگ با هم و پشت سر هم پخش نمیشه مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟ و دوم انینکه توی این برنامه فقط میشه آهنگ های تکنو رو ساخت یا میشه آهنگ های شاد فارسی که مثل ارگ زدن باشه رو درست کرد اگه میشه آموزش بدین......... و یه سوال دیگه هم اینکه اگه یه میکروفون خوب شما برام بفرستین چه طور باید پولش رو بدم یعنی باید اول بریزم به حساب شما و یا وقتی رسید به دستم از طریق مامور اداره پست پول رو تحویل بدم ؟؟؟؟
sam- تعداد پستها : 4
دوم انینکه توی این برنامه فقط میشه آهنگ های تکنو رو ساخت یا میشه آهنگ های شاد فارسی که مثل ارگ زدن باشه رو درست کرد
باید به ارزتون برسونم که با اف ال فقط آهنگهای تکنو یا آهنگ های شاد فارسی نمی سازن بلکه هر سبکی بخوایین میشه ساخت مثل:
رپ، هیپ هاپ و... بستگی به توانایی آهنگسازی با اف ال داره اگه وارد باشی میشه نیازهتونو براورده کنه
رپ، هیپ هاپ و... بستگی به توانایی آهنگسازی با اف ال داره اگه وارد باشی میشه نیازهتونو براورده کنه
dj vahid- تعداد پستها : 4
مواضيع مماثلة
» آموزش FL Studio از مبتدی تا حرفه ای
» آموزش حرفه ای واسه ساخت بیت جاماییکایی
» 5 تا سوال ( واسه تازه کارا )
» نحوه کامل نصب latigo و darbaku رو میشه توضیح بدید؟؟؟
» تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز برای آهنگ سازی
» آموزش حرفه ای واسه ساخت بیت جاماییکایی
» 5 تا سوال ( واسه تازه کارا )
» نحوه کامل نصب latigo و darbaku رو میشه توضیح بدید؟؟؟
» تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز برای آهنگ سازی
صفحه 1 از 1