آهنگ ساز کیست ؟! تنظیم آهنگ چیست ؟!
5 مشترك
صفحه 1 از 1
آهنگ ساز کیست ؟! تنظیم آهنگ چیست ؟!
سلام دوستان
خیلی از دوستان فرق بین آهنگ سازی و تنظیم رو نمیدونن و بعضا این دو کلمه رو با هم اشتباه میگیرن !
آهنگ ساز : آهنگ ساز کسی ی که ملودی ی موزیک یا همون لحن م مدل خوندن رو در میاره .
کسی که علم موسیقی داره و نت های وکال رو مینویسه و آکورد ها رو در میاره .
یه آهنگ ساز حتی میتونه یه آدم بی سواد موسیقیایی هم باشه چون آهنگ سازی بیشتر با حس و ذوق در رابطه است تا با نئوری موسیقی.
تنظیم کننده (Arrangment) : کسیه که وظیفه رنگ آمیزیه موزیک رو با استفاده از انواع ملودی ها و ساز ها و ضرب ها بر عهده داره .بعضا" آکورد هم در میارن .
مثلا مثل کسی که با اف ال آهنگ میسازه.
یعنی یه نفر میتونه آهنگ سازی ه موزیک رو بر عهده بگیره هم تنظیم .
حالا یه سوال ؟!؟!؟
به نظر شما کار کدوم یک از این 2 نفر مهمتر ه ؟!
خیلی از دوستان فرق بین آهنگ سازی و تنظیم رو نمیدونن و بعضا این دو کلمه رو با هم اشتباه میگیرن !
آهنگ ساز : آهنگ ساز کسی ی که ملودی ی موزیک یا همون لحن م مدل خوندن رو در میاره .
کسی که علم موسیقی داره و نت های وکال رو مینویسه و آکورد ها رو در میاره .
یه آهنگ ساز حتی میتونه یه آدم بی سواد موسیقیایی هم باشه چون آهنگ سازی بیشتر با حس و ذوق در رابطه است تا با نئوری موسیقی.
تنظیم کننده (Arrangment) : کسیه که وظیفه رنگ آمیزیه موزیک رو با استفاده از انواع ملودی ها و ساز ها و ضرب ها بر عهده داره .بعضا" آکورد هم در میارن .
مثلا مثل کسی که با اف ال آهنگ میسازه.
یعنی یه نفر میتونه آهنگ سازی ه موزیک رو بر عهده بگیره هم تنظیم .
حالا یه سوال ؟!؟!؟
به نظر شما کار کدوم یک از این 2 نفر مهمتر ه ؟!
اين مطلب آخرين بار توسط Ali Sadat در الجمعة فبراير 20, 2009 4:28 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
رد: آهنگ ساز کیست ؟! تنظیم آهنگ چیست ؟!
اولاً مرسی از تاپیک خوبی که زدید
به نظر من تنظیم سخت تر از آهنگسازیه،البته آهنگسازی هم سختی هایی داره ولی نه به اندازه تنظیم!!
من شخصاً کار تنظیم رو بیشتر دوست دارم ناگفته نمونه کسی که تنظیم عالی انجام میده و ذوق و سلیقه در رنگ آمیزی کار داره ، میتونه آهنگ ساز خوبی هم باشه.
به نظر من تنظیم سخت تر از آهنگسازیه،البته آهنگسازی هم سختی هایی داره ولی نه به اندازه تنظیم!!
من شخصاً کار تنظیم رو بیشتر دوست دارم ناگفته نمونه کسی که تنظیم عالی انجام میده و ذوق و سلیقه در رنگ آمیزی کار داره ، میتونه آهنگ ساز خوبی هم باشه.
آهنگ ساز کیست ؟! تنضیم آهنگ چیست ؟!
سلام دوستان
به نظر من هردوشون مهم اند. یعنی نمی شه اونا رو باهم مقایسه کرد اگه یکیشون نباشه کار اون یکی لنگ می مونه.
نظر خودت چیه علی آقا ؟
به نظر من هردوشون مهم اند. یعنی نمی شه اونا رو باهم مقایسه کرد اگه یکیشون نباشه کار اون یکی لنگ می مونه.
نظر خودت چیه علی آقا ؟
به نظر بنده هر دو مکمل هم اند .
به اینصورت که اگه ملودی کار زیبا باشه حتی اگه تو تنظیم یه String هم باشه کار زیبا میشه
حالا بر عکسش اگه تنظیم کار زیبا و با تکنیک های روز باشه و میکس و مسترینک کار هم خوب باشه کار در حد متعادل میشه.
در کل اگه بخوام یکی از این 2 تا رو انتخاب کنم ملودی و آهنگ رو انتخاب میکنم.
به اینصورت که اگه ملودی کار زیبا باشه حتی اگه تو تنظیم یه String هم باشه کار زیبا میشه
حالا بر عکسش اگه تنظیم کار زیبا و با تکنیک های روز باشه و میکس و مسترینک کار هم خوب باشه کار در حد متعادل میشه.
در کل اگه بخوام یکی از این 2 تا رو انتخاب کنم ملودی و آهنگ رو انتخاب میکنم.
به نظر من هم هر دوتا خيلي مهمه ولي ولي اگه كسي تنظيمو خوب بلد نباشه ...اهنگ ساز خوبي نميشه...!
super nova- تعداد پستها : 24
آقا آموزش اف ال تصويري هست .؟؟؟؟از كجا پيدا كنم اگه باشه!!!
من ميخام اف ال كامل ياد بگيرم .يكي يه جوري كمك كنه
امين هكتور- تعداد پستها : 1
صفحه 1 از 1